Sinds maart 2015 serveren wij dagelijks onze hapas gerechtjes. Voorheen planden wij bepaalde hapasweekenden. Deze waren zo’n succes, dat we besloten om deze hapasgerechtjes ook dagelijks te serveren. Dus voortaan iedere dag Hapas mogelijk!

Wat is Hapas?

Uit eten gaan is voor veel mensen een avondje uit. Gezellig wat langer tafelen en genieten van een hapje en een drankje. Daarom serveren wij Hapas. Deze gerechtjes zijn kleiner en kunt u meerdere keren bestellen. Voor mensen die niet kunnen kiezen is het de oplossing.

Tijdens uw Hapas-diner kiest u uit onze kaart uw eigen variatie van voor- hoofd en nagerechten. De Hapas-gerechten zijn allemaal kleine gerechtjes die we, net als de gerechten van onze a la carte kaart, vers bereiden.

Hoe werkt het?

U kiest per ronde maximaal 2 gerechten uit de ongeveer 50 voor- hoofd en nagerechtjes.

Bestellen kan de hele avond zonder tijdslimiet. (behalve dan de sluitingstijden van de keuken). De volgende bestelling van uw gezelschap geeft u steeds door aan onze collega’s wanneer zij het servies uithalen.. of wat later als u het wat langzamer aan wilt doen. Zo bepaalt u zelf het tempo.

Onbeperkt bestellen:

  • Dinsdag, woensdag en donderdag voor € 27,50
  • Vrijdag, zaterdag en zondag voor € 29,95

Of anders € 3,50 per gerechtje

Kinderen tot 12 jaar voor de helft!

Hapas