Onze menu's

Bij Grand Café Rembrandt staan er diverse heerlijke gerechten op het menu. Bij ons kun je zowel de traditionele als creatieve gerechten terugvinden. Of je nou met de hele familie bent of met je vrienden en vriendinnen; er is voor iedereen wat wils. Geniet van onze gastvrije en gezellige sfeer in ons restaurant onder het genot van een hapje en een drankje. Onze menu’s bestaan uit verschillende lunch- en dinergerechten.

Heb je een etentje met je collega’s, vrienden of de hele familie? Bij Grand Café Rembrandt is een groot gezelschap zeker mogelijk! Voor groepen boven de 10 personen kunnen wij eventueel kijken naar andere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

HEERLIJKE, VERS BEREIDE GERECHTEN

Hapas

Voorheen was het alleen mogelijk om in het weekend voor Hapas te reserveren. Sinds maart 2015 serveren wij dagelijks onze Hapas gerechtjes. Dus voortaan iedere dag Hapas mogelijk!

Wat is hapas?

Uit eten gaan is voor veel mensen een avondje uit. Gezellig wat langer tafelen en genieten van een hapje en een drankje. Daarom serveren wij Hapas. Deze gerechtjes zijn kleiner en kunt u meerdere keren bestellen. Voor mensen die moeilijk kunnen kiezen is het dé oplossing.

Tijdens uw Hapas diner kiest u uit onze kaart uw eigen variatie van voor- hoofd en nagerechten. De Hapas gerechten zijn allemaal kleine gerechtjes die we, net als de gerechten van onze à la carte kaart, vers bereiden.

Hoe werkt het?

Je kiest per ronde per persoon één voor- hoofd of nagerecht uit de ongeveer 50 gerechtjes.

Bestellen kan de hele avond zonder tijdslimiet (behalve de sluitingstijden van de keuken). Zodra er een bestelling geserveerd is kunt je de volgende al doorgeven. Dit kan ook wat later als je het wat langzamer aan wilt doen. Zo bepaal je zelf het tempo!

Als je voor Hapas kiest, kun je uit verschillende concepten kiezen. Onbeperkt Hapas Eten kan al voor €35,50 per persoon. Ook is het mogelijk om voor onbeperkt Hapas Eten & Drinken te kiezen voor €60,- per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar zijn alle concepten de helft van de prijs!

Voor de niet zo’n grote eters serveren wij voor €25,50 ook Kleintje Hapas: een 5-gangen Hapas diner. Je kiest 5 gerechtjes uit op onze Hapaskaart. Dit is in ieder geval 1 voorgerechtje en 1 nagerechtje. Je krijgt frites en salade bij de hoofd gerechten geserveerd. Dit concept dien je vooraf aan te geven, per gehele tafel.

À la carte

Bij onze à la carte kun je een keuze maken per gerecht of kiezen uit een van onze meergangen diners.
Dit al vanaf €26,75.

Wij hebben gevarieerde en heerlijke gerechten die voor iedereen toegankelijk zijn. Natuurlijk zijn er ook genoeg klassieke gerechten terug te vinden. Al meer dan 20 jaar serveren wij de heerlijkste gerechten. Natuurlijk zijn er ook vegetarische gerechten en hebben we een aparte kinderkaart!

Voor het Hapas en à la carte menu klik op de knop hieronder

Lunch

Sinds juli 2019 zijn wij gestart met de lunch. U kunt bij ons genieten van ons nieuw concept High Lunch. Bij de High Lunch kunt u kiezen uit 2 óf 3 gerechten die je kunt combineren. Zo om de keuzestress een beetje te verminderen!

U kunt al genieten van onze High Lunch vanaf € 8,50!

Wilt u liever genieten van iets anders? Dat kan! U kunt ook kiezen voor onze maaltijdsalades of andere gerechten!