Onze menukaarten

Bij Grand Café Rembrandt staan er diverse heerlijke gerechten op het menu. Bij ons kun je zowel de traditionele als creatieve gerechten terugvinden. Of je nou met de hele familie bent of met je vrienden en vriendinnen, er is voor ieder wat wils. Geniet van onze gastvrije en gezellige sfeer in ons restaurant onder het genot van een hapje en een drankje. Onze menu’s bestaan uit 2 verschillende diner concepten.

Heb je een etentje met je collega’s, vrienden of de hele familie? Bij Grand Café Rembrandt is een groot gezelschap zeker mogelijk! Voor groepen boven de 10 personen kunnen wij eventueel kijken naar andere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Hapas

Uit eten gaan is voor veel mensen een avondje uit. Gezellig wat langer tafelen en genieten van een hapje en een drankje. Daarom serveren wij Hapas. Deze gerechtjes zijn kleiner en kunt u meerdere keren bestellen. Voor mensen die moeilijk kunnen kiezen is het dé oplossing.

Tijdens uw Hapas diner kiest u uit onze kaart uw eigen variatie van voor- hoofd en nagerechten. De Hapas gerechten zijn allemaal kleine gerechtjes die we, net als de gerechten van onze à la carte kaart, vers bereiden.

Hoe werkt Hapas?

Je kiest per ronde per persoon één voor- hoofd of nagerecht uit de ongeveer 50 gerechtjes.

Bestellen kan de hele avond zonder tijdslimiet (behalve de sluitingstijden van de keuken). Zodra er een ronde geserveerd is kun je de volgende al doorgeven. Dit kan ook wat later als je het wat langzamer aan wilt doen. Zo bepaal je zelf het tempo!

Als je voor Hapas kiest, kun je uit verschillende concepten kiezen. Onbeperkt Hapas Eten kan al voor €36,50 per persoon. Ook is het mogelijk om voor onbeperkt Hapas Eten & Drinken te kiezen voor €60,- per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar zijn alle concepten de helft van de prijs!

Voor de niet zo’n grote eters serveren wij voor €27,50 ook Kleintje Hapas: een 5-gangen Hapas diner. Je kiest 5 gerechtjes uit op onze Hapaskaart. Dit is in ieder geval 1 voorgerechtje en 1 nagerechtje. Je krijgt frites en salade bij de hoofd gerechten geserveerd. 

De concepten Hapas Eten & Drinken en Kleintje Hapas dien je vooraf aan te geven, per gehele tafel.

Wat kost Hapas?

 • Hapas Eten € 36,50

  Onbeperkt Hapas gerechtjes.

 • Hapas Eten & Drinken € 60 ,-

  Onbeperkt Hapas gerechtjes inclusief bier, fris en wijn. Speciale wijnen of bieren hebben een extra toelage.
  Dit concept dien je vooraf aan te geven.

 • Kleintje Hapas € 27,50

  Een 5-gangen Hapas diner, bestaand uit 2 voorgerechtjes, 2 hoofdgerechtjes en 1 nagerechtje.
  Dit concept dien je vooraf aan te geven.

À la carte

Bij onze à la carte kun je een keuze maken per gerecht of kiezen uit een van onze meergangen diners. Dit al vanaf €26,75.

Wij hebben gevarieerde en heerlijke gerechten die voor iedereen toegankelijk zijn. Natuurlijk zijn er ook genoeg klassieke gerechten terug te vinden. Al meer dan 20 jaar serveren wij de heerlijkste gerechten. Natuurlijk zijn er ook vegetarische gerechten en hebben we een aparte kinderkaart!

Op de hoogte gehouden worden via je mail? schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.