Over ons

Sinds 1989 zijn wij samen vol passie aan het werk, waarbij gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Ook proberen wij een warme sfeer te creëren met de kunst van Rembrandt van Rijn die terug te vinden is in ons restaurant. Dit hebben wij gedaan om er een unieke ervaring van te maken in het centrum van Boxtel.
Met ons Hapas concept kun je er een gezellig avondje op uit met je vrienden, familie of collega’s. Dit is ook mogelijk met onze klassieke menukaart. Of je nou snel wilt dineren of uitgebreid wilt komen eten: het is allemaal mogelijk.
Naast dineren hebben wij een mooi ingerichte zaal die zeer geschikt is voor feesten, vergaderingen, recepties en dergeijke.

Je bent van harte welkom en we hopen je een leuke en fijne tijd te bieden!

Geert & Colette van de Wal

De Pottekijker

In 1989 werd Koffie- & Eethuis De Pottekijker geopend in de Rechterstraat. Op het begin was het hoofdzakelijk een lunchroom, waar mensen ook binnen konden lopen voor een kopje koffie. Op de wekelijkse markt in Boxtel was het op die dagen ook geopend in de ochtend, waar familie graag meehielp.

Nadat er steeds meer vraag was naar diner onder de gasten, werd er besloten ook in de avonden open te gaan.  In 1994 werd De Pottekijker bekroond met het Brabants Beste Toeristenmenu. 

Uitreiking oorkonde Brabants Beste Toeristenmenu

Fotoarchief Brabants Centrum

Taveerne 't Huuske

Archief beeldbank Boxtel

Taveerne 't Huuske

Tien jaar na de opening van De Pottekijker kwam Taveerne ´t Huuske erbij, dat ook in de Rechterstraat lag. Deze locatie was bedoeld voor dineren en had grote ruimte voor feesten en partijen. Een jaar later werd ervoor gekozen om maar op één zaak te focussen. `t Huuske werd een half jaar later omgetoverd tot Grand Café Rembrandt wat een geheel nieuwe stijl met zich mee bracht.

Grand Café Rembrandt

Door de jaren heen is het uiterlijk en de huisstijl wel een beetje veranderd, maar hebben nog steeds de werken van Rembrandt van Rijn erin verwerkt. Hier wordt veel waarde aan gehecht.

Verder gebruikt de keuken altijd de beste producten, door deze bestellen bij gerenommeerde leveranciers. Zo om ervoor te zorgen dat alle gasten optimaal kunnen genieten van de gerechten met goede kwaliteit.

Tenslotte is er nog altijd een perfecte ruimte voor feesten, borrelen, recepties en dergelijke waar gasten terecht kunnen.

Grand Café Rembrandt in 2016

Op de hoogte gehouden worden via je mail? schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.