Geschiedenis

Grand Café Rembrandt is gevestigd in het warme centrum van Boxtel. Wij werken al bijna dertig jaar met passie in de horeca. Zo zijn wij in 1989 begonnen met restaurant De Pottekijker in de Rechterstraat. Na tien jaar kregen wij het restaurant ´t Huuske erbij dat ook in de Rechterstraat lag. Twee jaar later kozen wij ervoor om te focussen op slechts één zaak. `t Huuske werd omgetoverd tot Grand Café Rembrandt wat een geheel nieuwe stijl met zich mee bracht.

Grand Café Rembrandt

Wij kenmerken ons door de vele schilderijen aan de wanden. Er heerst altijd een aangename sfeer en wij zorgen ervoor dat onze gasten zich thuis voelen. Wij hechten hier veel waarde aan en dat straalt ons personeel ook uit. Verder werkt onze keuken altijd met de beste producten. Zo kiezen wij ervoor om vlees ouderwets bij de slager te bestellen en groente en fruit wordt verkregen bij de groenteboer. Dit doen wij zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van onze bourgondische gerechten.

Daarnaast zijn wij constant innovatief bezig, zodat wij onze gasten altijd de optimale beleving kunnen blijven bezorgen. Tenslotte hebben wij een zaal ter beschikking waar wij, met onze gasten, dan ook gebruik van maken. Wat wij doen, doen we samen!