Agenda

Gedurende het jaar houden wij verschillende evenementen en zijn er speciale (feest)dagen. Deze gelegenheden kun je allemaal hier terugvinden met meer informatie en een manier om alvast te reserveren of een ticket te kopen indien dit nodig is! Kijk gerust even rond en wellicht zien we snel!

Carnaval 2024

10 t/m 13 februari

๐ŸŽŠCarnaval staat weer voor de deur en we hebben weer een ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ programma!!!๐ŸŽŠ
โŠณ Op zaterdag- en zondagmiddag: Inde-middag; onze vaste kindermiddagen๐Ÿคก
โŠณ Zaterdag- en zondagavond: Inde-bal; verschillende optredens met DJ’s Philadelphia๐ŸŽค๐ŸŽง
โŠณ ๐—ก๐—œ๐—˜๐—จ๐—ช! Maandagochtend en -middag: Inde-Proat; met Frans Bevers, Peter van der Maas en Jan Schellekens met ondersteuning van De Aggemarvanhuis Band. Vooraf een heerlijke brunch inbegrepen, zodat je met een volle maag van start kunt!๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿป
Daarna om 15.00 uur live optreden van De Herriecanes!
โŠณ Dinsdagmiddag: het jaarlijke Petazzie; met optredens van diverse blaasorkesten bij Grand Cafรฉ Rembrandt, Partycentre De Comsche Hoeve en De Fellenoord ๐ŸŸข๐ŸŸก
โŠณ Tijdens carnaval is onze keuken elke dag vanaf 17.30 uur geopend voor diner!
TOT DAN!๐Ÿฅณ

Inde-Smulpot

10 t/m 13 februari

Tijdens carnaval is onze keuken elke dag vanaf 17.30 uur geopend voor diner, met een speciaal carnavalsmenu! Loop gerust binnen of reserveer alvast je tafel!

Inde-Proat

Maandag 12 februari

Inde-Proat – lร ร che meej un goeie boijum๐ŸŽ‰
๐Ÿ—“๏ธย Datum: 12 februari
๐Ÿ•ฐ๏ธย Tijd: 11.11 uur (want waarom niet?)
๐Ÿ“ย Locatie: Grand Cafรฉ Rembrandt
๐Ÿ’ถย Prijs: โ‚ฌ 15,- per persoon
๐ŸŽซ ๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ป๐˜‚ ๐˜๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ป๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—–๐—ฎ๐—ณ๐—ฒฬ ๐—ฅ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜!
ย 
๐Ÿฝ๏ธย Brunch vanaf 11.11 uur:
Voordat de tonpraters het podium betreden, nodigen we je uit om te genieten van een heerlijke brunch. Carnaval begint immers met een volle maag, nietwaar?
ย 
๐ŸŽญย Tonpraters vanaf 12.15 uur:
โ–ธ Frans Bevers staat al meer dan 30 jaar als ๐˜Š๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฆ op het podium en is in Indegat ook geen onbekende meer. ๐˜Š๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ๐˜ฆ heeft het geluk dat hij overgoten is met de nodige dosis humor. Vooral de droge humor is hem op het lijf geschreven, daarbij komt de nodige zelfspot en kan hij met zijn mimiek de zaal goed bespelen.
โ–ธ Peter van der Maas houdt van tonproaters die echte onzin vertellen. Je kunt hem misschien kennen van z’n succesvolle buut ๐˜—๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ข๐˜ง๐˜ข๐˜ณ๐˜ช. Het liefst gebruikt hij originele grappen en teksten. Woordspelingen en dubbele betekenissen van woorden spoken altijd door zijn kop.
โ–ธ Jan Schellekens is een Indegatse tonproater die graag in de huid van een typetje kruipt en die al meer dan 25 jaar actief is. Hij vertelt in onvervalst Brabants over zijn belevenissen. Hij stond als ๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ vorig jaar nog in de finale van het Brabants Kampioenschap.

Op dit moment staan er geen nieuwe evenementen gepland.

Op de hoogte gehouden worden via je mail? schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.